Ontmoet & Geniet
/


Ontdek & Beleef

 

 Sinterklaas chocolademelk

Druk de kleurplaat af, Kleur zo mooi mogelijk en lever in op 1 van de onderstaande data.

Zaterdag 16 november, woensdag 20 en 27 november of woensdag 4 december.

Welkom bij Metro Harderwijk!

Dit is de plaats waar je vrienden ontmoet, het eerste contact legt, Het begin van een reis of een tussenstop van een prachtige dag.

In Metro Harderwijk ontmoet je mensen, proef je culturen, je zintuigen worden geprikkeld. Waar de rit slechts van A naar B gaat brengen de wereldse gerechten je overal. De geuren en smaken van verse koffie, brood of vers geperste juice d'orange roepen je op om een moment te genieten tot rust te komen en te bedenken wat je nog meer kan doen in onze mooie omgeving.

Even shoppen, wandelen of cultuur snuiven in Harderwijk, je spreekt af bij Metro Harderwijk, voor een goed begin, een prettige lunch en een fijne afsluiting.

Welkom bij Metro Harderwijk.

Onze lunchroom, petit-cafe is ontstaan uit een familie vol ideeen en inspiratie voor lekker eten, top kwaliteit en huis gemaakt


Elke dag tovert de chefkok de meest uitgelezen gerechten op tafel in ons restaurant.

De ligging is uitstekend: vlakbij het historische stadcentrum,op 400 meter van de houtwal garage en midden tussen de bekendste winkels


Of u nu in de stad bent voor zaken of omdat u er gewoon een paar dagen lekker tussenuit wilt: wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken.


 
Map